Verbouwen van de woning

Zit u na te denken om uw woning te verbouwen? Veranderingen en woonwensen doorvoeren zorgen ervoor dat u bijvoorbeeld meer ruimte creëert of meer geniet van uw woning en de ruimte die geeft.

U kunt denken aan bijvoorbeeld het plaatsen van een dakkappel of dakramen plaatsen, maar ook aan het bouwen van een garage of het creeeren van ruimte door het realiseren van een prachtige aanbouw. Een lichtstraat of en serre verruimen lichtinval in uw woning. Of wilt u de ruimte beneden gebruiken om een slaapkamer en badkamer op de beneden verdieping te maken? Nieuwsgierig wat kunnen? neem rustig een kijkje bij onze projecten.

Bouwbedrijf Vrielink bekijkt uw wensen en zal met u de mogelijkheden doornemen, zodat er en bouwtekening gemaakt kan worden. Alle technische en constructieve elementen in uw woning worden meegenomen om te komen tot een creatief maar ook veilig ontwerp, zodat Bouwbedrijf Vrielink vakkundig aan de slag kan.

Uw ideeen bespreken?

Tijdens een afspraak met Bouwbedrijf Vrielink kunt u uw wensen kenbaar maken. Bel Harjan Dijks op telefoonnummer 06 - 40 57 91 14 of stuur een bericht via ons contactformulier.